Acte

Festa del Pellofa 2020

Del divendres 28 febrer al diumenge 1 març de 2020 a Calaf

<< Tornar

cartell Festa del Pellofa 2020

El divendres 28 i dissabte 29 de febrer se celebra la Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf, organitzada per l'Associació La Polseguera i l'Ajuntament.

divendres 28 de febrer


A les 10.30h, Rua escolar de carnestoltes on hi participaran la llar d'infants, l'escola i l'institut.
A les 11.30h, al pati de l'Escola es realitzarà l'espectacle infantil 'Que comenci la festa' amb Jaume Ivars.

A partir de les 22.30 h a l'envelat situat al pàrquing de l'antiga serradora tindrà lloc la Club Super 3 Party, on es convida a tothom a venir disfressat d'algun personatge de dibuixos animats. A més, aquest any es repetirà el torneig de 'beer pong'. Durant la nit, tres disc joqueis amenitzaran la festa: dj Desviades, dj Stop the Drama i Virgi Energy.

dissabte 29 de febrer


Al matí es durà a terme el concurs de botigues. La comissió de carnaval passarà pels establiments participants per veure l'ambientació i disfresses dels botiguers.

A les 16.30 hores s'iniciarà, des del Casal de Calaf, la Gran Rua del Pellofa amb el concurs de carrosses i comparses. El recorregut estarà amenitzat per diferents batucades i culminarà amb el pregó de les Reines Pellofa i l'entrega de premis a l'envelat. A més, en acabar hi haurà una estona de música enllaunada perquè els més petits puguin gaudir també de la seva revetlla.

A les 21.00 hores tindrà lloc la XIV Mamada, el multitudinari i popular corre bars de carnaval, que començarà a la plaça dels Arbres. Recorrerà diversos bars de Calaf i s'acabarà a l'envelat al ball de disfresses.

Seguidament, a les 00.00 hores, tindrà lloc el Gran Ball de disfresses que enguany comptarà amb la música de l'Orquestra Mitjanit, Sixtus i dj Markus Wolf.

A les 03.30 de la matinada hi haurà l'entrega de premis a les millors disfresses participants en el ball. El preu per entrar és de 5 euros per a persones disfressades i 7 euros per a no disfressades.

Insertada per: Somsegarra

Etiquetes: pellofa carnaval calaf

Ho vols compartir?