Joves Detinguts dilluns, 14 de Abril de 2003 Autor: CUP Terrassa

Comunicat de la Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa


<< Tornar     

Davant les recents detencions de 3 persones de Torà es fa evident, un cop més, la fal.làcia de l'anomenada "democràcia" espanyola.

Des de la CUP de Terrassa ens afegim a la condemna expressada per unanimitat per part del consistori de Torà (03/04/03) en contra de les detencions i la criminalització de les CUPs.

A aquestes alçades és ja del tot evident que s'està duent a terme una campanya contra l€šindependentisme de la mà del govern ultradretà del Sr. Aznar i del megalòman i feixista jutge Baltasar Garzón. En un moment, també, en que es presenten 70 CUPs al llarg dels Països Catalans, en que el discurs independentista està calant en creixents sectors de la societat, cansats de veure que no hi ha projectes alternatius reals a la imposició i opressió espanyoles, el motiu de les ràtzies contra les CUPs és d€šuna clara intencionalitat polí­tica.

S'està intentant aniquilar tota una opció polí­tica, i de la única manera que coneix l€šestat espanyol, via repressió i imposició.

El present atac contra les CUPs no és sinó el preludi d'una agressió a major escala contra el poble català, de la qual n'hem tingut bones mostres recentment (equiparació de les pensions, llei d€šuniversitats, repressió a les lluites antiimperialistes, imposició de l€šespanyol a les aules...).

Des de la CUP de Terrassa, doncs, condemnem la
persecució a la qual s€šestà sotmetent les candidatures de l€šesquerra independentista i denunciem, un cop més, la manca de llibertats i la inexistència d€šun estat de dret.

Candidatura d´Unitat Popular de Terrassa
cuptrs@correu.vilaweb.com
llibertat.com/cup

Etiquetes: detinguts torà comunicats cup terrassa

Ho vols compartir?