versió per imprimir

El Centre d'Acollida Turí­stica de Cervera obre les portes

Noticia

<< Tornar   dilluns 21 febrer 2011 Torà    Autor: editor La Paeria de Cervera ha presentat el nou Centre als alcaldes de la Segarra

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Presentació del CAT de Cervera als alcaldes de la Segarra

L'alcalde de Torà comprova un dels panells informatius
La Paeria de Cervera ha organitzat aquest dilluns al matí­ una visita institucional del nou Centre d'Acollida Turí­stica als alcaldes de la Segarra amb l'objectiu de poder conèixer les instal·lacions i poder projectar en les instal·lacions l'ús turí­stic de la Segarra.

En la visita també hi ha participat el President del Consell Comarcal on ha destacat que aquest Centre d'Acollida és un referent a la comarca ja que sols n'existeixen 10 a tot Catalunya, dels quals només 7 estan en funcionament fins al moment. En la mateixa lí­nea, el Conseller de Turisme del Consell Comarcal ha remarcat que 'és una oportunitat més per fer extensible, per tot Catalunya, la promoció del turisme a la comarca de la Segarra'.

El CAT disposa d'una zona museïtzada, un espai d'atenció als visitants i una zona de venta de productes artesans i agroalimentaris de la zona, com també una cafeteria.

Segons la Paeria de Cervera, està previst que el Centre obri ja demà dimarts en horari de matí­. Quan el centre estigui condicionat al 100%, es preveu un horari continu de matí­ i tarda.

    Home page | Realització: cdnet