versió per imprimir

Carles Dénia i la Nova Rimaire

Noticia

<< Tornar   dijous 14 juliol 2011 Torà    Autor: editor Una de les propostes més interessants del folk valencià

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Carles Dénia i la Nova Rimaire

Carles Dénia i la Nova Rimaire
Nascut a Gandia, el 1971, Carles Dénia Moreno és un cantaor de cant d'estil, guitarrista, compositor i arranjador. Porta a les seues esquenes una sòlida trajectòria com a guitarrista (cum laude al departament de Guitarra de Jazz del Royal Conservatory de La Haia, Holanda).

Paral·lelament, també ha desenvolupat la seua carrera com a cantaor de flamenc. I amb tots dos espectacles ha realitzat gires per Europa i í€sia. €¨€¨Ara, després d'anys de meditació i d'una lenta maduració, ens presenta la seua particular aproximació al cant d'estil valencià.

La intenció que el mou és revisar, reinterpretar i donar un nou impuls al cant tradicional valencià, apostant per una nova estètica, allunyada del folklorisme, i proposar l'actualització de les formes musicals. Això sí­, mantenint l'essència i els seus trets caracterí­stics fonamentals.

€¨€¨Dotat d'una veu aspra i plena d'emotivitat, i envoltat per La Nova Rimaire, un planter de músics d'altí­ssim nivell, Carles Dénia apareix com una de les propostes més interessants del folk valencià.

FORMACIÓ

Lluna Aragón (violí­)
Udo Demandt (percussió)
Carles Dénia (veu)
Eva Dénia (veu)
Uli Glaszmann (contrabaix)
Paco Lucas (bandúrria i llaüt)
Mario Mas (guitarra)
Nèstor Mont (llaüt)
Cristóbal Rentero (bandúrria, dolçaina, guitarró i llaüt).

DISCOGRAFIA:
Tan alta com va la lluna (Comboi Records, 2008)

    Home page | Realització: cdnet