versió per imprimir

Estrenem versió per a mòbils

Noticia

<< Tornar   dimecres 27 juliol 2011 Torà    Autor: editor A partir d'ara ja pots accedir a la web de viladetora.net amb dispositius mòbils

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Versió per a mòbils, detall de la navegació
Autor: Ramon Sunyer

Versió per a mòbils, detall de la pàgina Portada
Autor: Ramon Sunyer

Versió per a mòbils, detall de la pàgina d'Albums de fotos
Autor: Ramon Sunyer

Submenu amb les opcions de xarxes, la 3a és l'accès al Google +, la darrera a la versió de la web per dispostius mòbils
Autor: Ramon Sunyer
L'accés a les webs amb dispositius mòbils està accelerant el seu creixement dia a dia i comença a ser un segment d'usuaris que cap web important pot ignorar. Des de fa un temps ja hem observat aquesta tendència a les estadí­stiques que ens proporciona el Google Analytics.

El format web tradicional està pensat per a visualitzar-se en pantalles grans i amb recursos diferents ( estils, scripts€¦..) que difereixen molt dels dipositius mòbils tipus smartphones ( Iphone, Blackberry, HTC€¦..) o tablets, com l'Ipad. Per tot això hem decidit fer un pas més i oferir una versió per aquests dispositius mòbils.
Caracterí­stiques de la versió mòbil

La la url d'accès a la versió mòbil de viladetora.net es http://www.viladetora.net/mobil/, hem afegit un enllaç a les opcions de xarxes, és la darrera icona,
i només es pot visualitzar si s'accedeix amb algun d'aquests dispositius, en cas contrari us redirigirà a la versió normal.

Aquesta versió s'ha fet més lleugera per tal què es carregui de forma ràpida i presenta les mateixes seccions i temes que la versió actual, llevat de la secció ví­deos. A banda de la portada que mostra, les darreres 10 notí­cies i l'agenda d'actes previstos, la resta d'apartats mostra a l'entrada el llistat de notí­cies, en grups de cinc. Tots ells incorporen un cercador, que us permetrà trobar de forma ràpida si un contingut és present dins aquell apartat.

Pel que fa a les fotos, destacar que es pot continuar visualitzant per àlbums o per llocs. L'única diferència és que la visualització final no mostra les miniatures sino les imatges grans, això pot alentir la càrrega de la pàgina si hi ha moltes fotos. No se us acudeixi visualitzar les fotos de Torà, n'hi ha més de 1.300.

Hem testejat la versió amb un HTC HERO i es visualitza bé, tan en format dret com apaisat, però si observes algun mal funcionament amb el teu dispositiu ens ho dius
Altres millores a la web

La setmana passada es va afegir la presència a una nova xarxa social, Google Plus, podeu veure l'enllaç dins el submenu xarxes. De moment per a provar-la ( i que potser la tancaran perquè el perfil no és personal) i, seguint els criteris de les altres on viladetora.net és present, amb tots els continguts públics. Si voleu una invitació pel Google+ cliqueu aquí­

Darrerament també s'ha incorporat una nova utilitat per pujar fotos als àlbums que són oberts a la participació, els veureu marcats amb (P) i són la majoria, en els que qualsevol usuari pot afegir-hi les seves fotos. Ara es poden pujar les fotos en grups de 10, fet que agilitza el procés, i després de publicats l'usuari pot etiquetar-les.

Què ho disfruteu i passeu un bon estiu!!

    Home page | Realització: cdnet