versió per imprimir

Despertadors Atòmics

Noticia

<< Tornar   dilluns 3 octubre 2011 Torà    Autor: editor Jove trio del Solsonès que demostra una clara passió pel funk €“ rock

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
El trio Despertadors Aní­mics

Actuació dels Despertadors Aní­mics
Dues vegades finalistes al concurs Sona 9 (2009 i 2010), van començar estripant els seus temes a base de rock'n'roll publicant l'EP Despertadors Atòmics (2008, autoeditat).

Ara llencen L'ofici del rellotger (CasaFont Records, 2011) el seu manual personal de funk €“ rock. Les seves cançons tenen un punt assilvestrat que fa honor al seu origen. No hi busqueu grans floritures: això seu és funk tenyit de rock'n'roll, en la lí­nia de bandes com Red Hot Chili Peppers, si bé hi afegeixen alguns matisos més pop a temes com 'L'ofici del rellotger'. D'ofici, aquest grup, en té. Saben exprimir el format de guitarra, baix, bateria i veu; això és el que hi ha i si sona bé ja n'hi ha prou, i no cal afegir-hi ni vents, ni programacions, ni teclats. Amb aquests ingredients bàsics tenen la virtut de fer cançons ballables, on el que importa és el feeling, i on les lletres, sense caure en la buida pretensiositat, no són només un simple complement amb zero importància. Despertadors Atòmics facturen un funk-rock correcte amarat de grans dosis d'optimisme.

El trio està format per Ed Corominas (veu, baix), Èdgar Riu, guitarra, i Andreu Moreno, bateria, i 'demostra una clara passió pel funk €“ rock en un directe tècnicament impecable' incorporant al repertori temes d'artistes que els han influenciat, com James Brown, Lorenzo Jovanotti, The Police o Bob Dylan.

El proper dijous dia 6 d'octubre els podreu sentir a partir de les 21 h al Niu (al carrer Almogàvers 208, de Barcelona).   + info (enllaç extern)

    Home page | Realització: cdnet