versió per imprimir

La comissaria de Trànsit dels Mossos de Ponts tancarà

Noticia

<< Tornar   dimecres 19 octubre 2011 Torà    Autor: editor Un sindicat dels Mossos d'Esquadra informa en un comunicat que ja és oficial el tancament de la comissaria de Trànsit a Ponts

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Comissaria de Trànsit de Ponts que tancarà properament
Autor: Google maps
Segons aquest sindicat, els responsables de trànsit a nivell de Catalunya han anat a Balaguer a informar als companys de trànsit que els traslladaran a Tàrrega properament. Els afectats per la mesura han mostrat el seu malestar i han adreçat un manifest al comissari de Trànsit on, bàsicament, es queixen de la pèrdua del quadrant que venien fent fins ara (canvi d'horari laboral), que la sinistralitat en els accidents s'havia reduït força al sector de ponts i ara el temps de reacció pels accidents serà força més llarg per la distància que s'haurà de recórrer i, finalment, que s'hagin assabentat de la decisió del tancament de trànsit Ponts per unes declaracions de premsa del conseller Puig i no de forma personal del responsables de trànsit.

El conseller d'Interior,Felip Puig, en una entrevista a La nit a RAC1 del passat dia 4 d'octubre va manifestar que 'a l'Eix de Ponts, els hàbits i les conduccions han fet disminuir la sinistralitat. I el parc de trànsit de Ponts és possible que tingui més eficàcia redistribuir-lo a Lleida i Tàrrega. Probablement, sigui una decisió que prenguem els propers mesos'. Els motius aduïts són 'per optimitzar recursos, perquè hem analitzat que, els últims anys, per aquelles carreteres i per aquell Eix, l'eficàcia està garantint un funcionament normal. Ara, reforçarem altres territoris. Hi continuarà havent Mossos de trànsit en aquestes carreteres'.

Font: Bondia.cat

    Home page | Realització: cdnet