versió per imprimir

Guissona escenari de les campanades de Cap d'Any a TV3

Noticia

<< Tornar   divendres, 18 de Novembre de 2011 Torà    Autor: editor L'emissió estarà protagonitzada per Guardiola i Mourinho, dos dels principals personatges del Crackòvia.

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Els personatges de Guardiola i Mourinho del Cràckovia
Els arxienemics Guardiola i Mourinho, en la seva versió de personatges de Crackòvia, interpretats pels els actors Pep Plaza i Toni Albà, seran els protagonistes d'enguany de les campanades de TV3. Tots dos acomiadaran el 2011 i donaran la benvinguda al 2012 des de la plaça major de Guissona.

Amb aquesta fórmula, la cadena pública vol repetir l'èxit de l'any passat, en què la periodista Laia Ferrer i l'imitador de Carles Puyol van aconseguir una quota del 40%, la millor marca de TV3 dels últims deu anys per a les campanades de Cap d'Any. El programa estarà conduït per la periodista Agnès Marquès.

El fet de realitzar les campanades en aquesta població de la Segarra sorgeix de la proposta que l'ajuntament va realitzar al programa Divendres, quan Espartac Peran i el seu equip van visitar la població al juny. TV3 va tenir en compte el fet que Guissona és un municipi en què no hi ha gairebé atur i que és un exemple d'integració del col·lectiu immigrant.

Font: ara.cat

    Home page | Realització: cdnet