versió per imprimir

'Terreny personal' nou programa documental de TV3

Noticia

<< Tornar   dijous, 26 de Abril de 2012    Autor: editor En cada capítol, un d'ells dedicat a la Segarra, es retrata un territori a partir de quatre persones anònimes que tenen un vincle amb la zona.

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Segarra
Autor: Josep Gatnau

'Terreny personal' nou programa documental de TV3
Autor: Jo
TV3 estrenarà el proper dimarts 1 de maig la sèrie de documentals Terreny personal, dirigit per Núria Castejon i amb realització de Joan Torrents, que tracta de relacionar el caràcter de les persones i la forma de ser d'una societat amb la zona on viuen.

Cada capítol retrata un territori a través de quatre persones d'edats, professions i sensibilitats diferents que formen part d'un territori que poden delimitar geogràficament però que sovint no coincideix amb els mapes.

En total s'han gravat 12 capítols de 50 minuts de durada i s'ha registrat les imatges en alta definició per destacar, segons fonts de la cadena, la importància de la imatge en el que s'està narrant. Persones de diferents professions participen en la sèrie de documentals, des d'escriptors fins cultivadors d'arròs, músics, integradors socials o escaladors.

L'Empordà, el delta de l'Ebre,, Santa Coloma de Gramenet, la Plana del Penedès, la Cerdanya, la Plana de Vic, el Montseny, el massís del Garraf, la Barceloneta, el Maresme, la Vall de Boí i la Segarra són els escenaris que aquestes persones retrataran per als espectadors.


    Home page | Realització: cdnet