versió per imprimir

Una gran estelada presideix la Festa Major de Biosca

Noticia

<< Tornar   dimecres 1 agost 2012    Autor: Segarra per la Independència La van penjar als murs del castell que corona el poble

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Al fons el castell de Biosca amb l'estelada
Autor: Segarra per la Independència

Corneli Caubet, alcalde del municipi, i dues responsables de campanya de la Segarra per la Independència
Autor: Segarra per la Independència
El sopar de germanor que el 31 de juliol va cloure els actes de Festa Major de Biosca va ser presidit per una gran estelada. La comissió de festes del municipi que l’havia apadrinat va encarregar-se de penjar-la als murs del castell que corona el poble i que romangués il·luminada per un focus. Al finalitzar el sopar, juntament amb el sr. Corneli Caubet, alcalde del municipi, dues responsables de campanya de la Segarra per la Independència varen llegir el manifest de la marxa cap a la independència i varen encoratjar als presents a lluir una estelada als seus balcons i finestres, així com a participar a la gran manifestació del proper 11 de setembre a Barcelona.

Per altra banda, la Segarra per la Independència intervindrà també el proper 3 d’agost al “sopar de les barraques” de Sant Guim de Freixenet i participarà en la hissada d’una gran senyera estelada al balcó de l'Ajuntament .

    Home page | Realització: cdnet