versió per imprimir

Molta participació a la festa major de Sedó

Noticia

<< Tornar   dijous, 16 de Agost de 2012 Sedó (Torrefeta i Florejacs)    Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs Entre els actes destacar la Mostra de Trial, la cantada d'havaneres

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Cantada d'havaneres
Autor: Marina Jové

1a Mostra de Trial
Autor: Marina Jové
El passat cap de setmana, dins els actes de festa major, va esdevenir la 1a Mostra de Trial a Sedó amb més de tres-cents assistents. Encapçalats pel corredor de casa, Francesc Recio, 8 vegades campió d’Espanya de Trial en categoria Sènior C, l'exhibició va comptar amb els pilots de trial Pol Tarrés, Arnau Farré, Marc Riba, Jaume Vinyals i Roger Vinyals, i de trial sin Pere Esteve i Dani Canes.

Les activitats van començar divendres 10 amb el sopar de poble que va reunir a 200 persones i que va acabar amb el concurs de postres i una representació de teatre, per seguir amb el trial, el sopar per a 150 persones amb les havaneres de Barca de Mitjana a la piscina i música fins a altes hores de la matinada. Diumenge va començar amb activitats pels més petits, l’escala hi-fi i el ball llarg. Malgrat la calor, tots els actes van comptar amb nombrosa participació tant de gent de Sedó com de poblacions veïnes.

Per la seva banda, uns quaranta de veïns del Llor es van reunir la nit de dissabte 11 per fer una caminada fins a un camp proper al poble per poder observar conjuntament la primera part de la pluja d'estels que s'esdevé per Sant Llorenç.


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet