versió per imprimir

Disfresses de dracs i d'altres personatges per començar la festa major a Florejacs

Noticia

<< Tornar   dijous 16 agost 2012 Florejacs (Torrefeta i Florejacs)    Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs Relleva a la de La Morana, celebrada el passat cap de setmana

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
ball amb el duet Almadrava
Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs

taller de disfresses
Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs

joc de futbolí humà
Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs

ball a la plaça de La Morana
Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs
Els dies 14 i 15, a Florejacs s'ha fet un taller de disfresses per poder representar una versió de la llegenda de Sant Jordi previ treball del vestuari dels actors, els mateixos infants, i conduït per Susagna Navó. Entre altres activitats s'han pogut dur a terme el concurs de dibuix infantil, i el ball amb el duet ALMADRAVA qui, encoratjat per la gentada que ballava a la plaça, s'ha encarregat també de la discomòbil que ha tancat la festa a altes hores de la matinada. El dimecres ha esdevingut la missa major i el vermut, on cada casa porta algun menjar per compartir. La festa ha acabat amb la tirada local de bitlles i el futbolí humà.

La Morana va celebrar la seva festa major el cap de setmana passat. Tots els actes previstos s'han desenvolupat segons el previst i s'ha pogut gaudir del X campionat local de bitlles, dels jocs per als infants, del ball amb el grup Crystal, de la missa major i de les havaneres amb Les Veus del Sió, en una festa que ha acollit molta més participació ciutadana del que és habitual.


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet