versió per imprimir

Bany d'escuma pels més petits a la festa major del Llor

Noticia

<< Tornar   dimecres 29 agost 2012 El Llor (Torrefeta i Florejacs)    Autor: Núria Magrans El passat cap de setmana, el Llor va celebrar la darrera festa major d'estiu del municipi de Torrefeta i Florejacs.

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Bany d'escuma
Autor: Susana Valls

El sopar de germanor
Autor: Susana Valls
Amb un mini-concert realitzat per les nenes del Llor el divendres al vespre, els més petits van continuar gaudint de les activitats de festa major participant en el concurs de dibuix. Més tard, i per ajudar a passar la calor, es van remullar en un agradable bany d'escuma. El sopar de germanor del vespre va tenir l'acompanyament d'un DJ, qui va cloure el ball a altes hores de la matinada.

Diumenge, el bisbe Novell va celebrar la missa major a l'església de Sant Julià, abans del vermut popular. Diferents campionats de futbolí i cartes es van realitzar durant els dos dies, mentre que el ball llarg va tancar la festa.

Com ja ve essent habitual aquest estiu, s'ha comptat amb més participació local i de poblacions veïnes del que és habitual, cosa que satisfà als organitzadors, a qui també felicitem des de l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs.
Font: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet