versió per imprimir

L’estelada també oneja al campanar de Sant Gil de Torà

Noticia

<< Tornar   dijous, 30 de Agost de 2012    Autor: Segarra per la Independència El proper diumenge es llegirà el manifest de la Marxa cap a la independència

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
L'estelada al campanar de l'església de Torà
Autor: anc-segarra
Amb el suport de l’Ajuntament de Torà i organitzat per la Segarra per la Independència, uns escaladors han hissat una gran senyera estelada al campanar de l’església parroquial de Sant Gil de Torà, com a acte que obre les festes majors de la vila. A l’activitat hi van ser presents dos regidors del consistori, així com el rector de la parròquia i representants de l’assemblea segarrenca de l’ANC.

Per altra banda, el proper diumenge 2 de setembre, a les 8 del vespre, la Segara per la Independència intervindrà amb la lectura del manifest de la Marxa cap a la independència als actes que es celebraran al pavelló poliesportiu de la vila.

Amb aquesta actuació, el consistori de Torà, integrat dins l’Associació de Municipis per la Independència, fa explícit el seu suport a la Marxa cap a la Independència i a la gran manifestació sobiranista convocada a Barcelona pel proper 11 de setembre amb el lema CATALUNYA, NOU ESTAT D’EUROPA.

    Home page | Realització: cdnet