versió per imprimir

Prop de 200 persones a la Trobada Intergeneracional de Torrefeta i Florejacs 'FEM MUNICIPI'

Noticia

<< Tornar   dilluns, 3 de Setembre de 2012 Torrefeta (Torrefeta i Florejacs)    Autor: Núria Magrans Una seixantena d'infants visiten l'exposició de dibuixos infantils de patrimoni del municipi i participen el la gimcana a la Font de Torrefeta

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Trobada Intergeneracional
Autor: Marina Jové

Trobada Intergeneracional
Autor: Marina Jové
Una seixantena d'infants han visitat l'exposició dels dibuixos que han fet durant les festes majors de Torrefeta i Florejacs amb l'objectiu d'ensenyar, des del seu punt de vista, el patrimoni en el proper calendari municipal.

Convocats per l'Ajuntament, el passat dissabte van poder veure reunits els 120 dibuixos que han realitzat. La mostra anava acompanyada de jocs infantils i d'un berenar a la Font de Torrefeta.

Tot seguit, els mateixos infants van dibuixar i acolorir l'escut municipal en front mateix de la casa consistorial.

La jornada va acabar amb un sopar de municipi dins el nucli de Torrefeta, on unes dues-centes persones van poder gaudir de la companyia de veïns de pràcticament tots els pobles de Torrefeta i Florejacs. La música del DJ David Campos va tancar la festa a altes hores de la matinada.

Des del consistori es vol agrair a totes les persones que han col·laborat en la realització d'aquests actes la feina que han fet per poder considerar aquesta trobada un èxit de tots.
Font: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet