versió per imprimir

Sant Pere dels Pastors acollirà diumenge un tast de cerveses artesanes

Noticia

<< Tornar   dimarts 25 setembre 2012 Guissona    Autor: Camins de Sikarra Es maridarà amb coca de recapte de la Segarra, formatge de la Noguera i xocolata d’Agramunt

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Sant Pere dels Pastors acollirà diumenge un tast de cerveses artesanes
Autor: Camins de Sikarra
El proper diumenge 30 l’ermita de Sant Pere dels Pastors, de Guissona, acollirà un tast de cerveses artesanes i les maridarà amb coca de recapte de la Segarra, formatge de la Noguera i xocolata d’Agramunt. L’activitat serà guiada per l’enòleg Killian Vadnov i la nutricionista Gemma Barceló, amb la col•laboració de les cerveseres artesanes Segarreta, de Santa Coloma de Queralt, i la Vella Caravana, de Menàrguens, i està produïda per Camins de Sikarra, empresa de dinamització de patrimoni dedicada al descobriment i la promoció de les potencialitats turístiques de la Segarra.

Coincidint amb l’activitat es farà una visita a l’ermita, un dels santuaris medievals més emblemàtics de la plana de Guissona, documentat des del segle XIII i habitualment tancat al públic. L’entrada serà limitada a un màxim de cinquanta persones, tot i que, si té una bona acollida, l’activitat es podria reproduir amb periodicitat i partint d’altres productes de proximitat, artesans i de qualitat.

Font: Camins de Sikarra   + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet