versió per imprimir

La CUP-Alternativa d'Esquerres es presenta a les eleccions al Parlament

Noticia

<< Tornar   dissabte, 13 de Octubre de 2012    Autor: redacció L'Assemblea a la qual hi han assistit uns 650 militants de l'organització ha pres, amb un 77% de vots a favor, la decisió més transcendent dels últims anys

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Assemblea de la Cup
Autor: acn
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha decidit finalment presentar-se a les eleccions del 25 de novembre al Parlament de Catalunya, amb el nom de CUP-Alternativa d'Esquerres per incloure membres independents. La votació s'ha decantat amb un 77% de vots a favor d'anar al Parlament. Encapçalaran la llista per Barcelona el periodista David Fernàndez, la regidora de Vic Georgina Rieradevall, el regidor de Vilanova Quim Arrufat, de número quatre l'advocada Isabel Vallet i de número cinc el regidor de Mataró Xavier Safont-Tria. Per Girona, el cap de llista serà Lluc Salellas; per Lleida, Antonieta Jarné; i per Tarragona, Jordi Martí. 

La decisió, que canvia el paradigma d'aquesta organització política, ha estat presa per més de 600 militants concentrats al Teatre Foment de Molins de Rei després d'una sèrie d'assemblees i debats locals oberta durant els darres quinze dies per discutir sobre la qüestió. L'assemblea de la CUP també ha decidit les línies programàtiques i el projecte estratègic, que no oblida, a més de la independència, les reivindicacions socials i econòmiques.

L'expectació és tan gran que l'etiqueta de Twitter de l'assemblea #ANCUP és 'Trending Topic' a Twitter.

Font: diversos


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet