versió per imprimir

Els vins dels Costers del Segre es donen cita diumenge 25 al Castell de les Sitges

Noticia

<< Tornar   dilluns, 19 de Novembre de 2012 Florejacs (Torrefeta i Florejacs)    Autor: Jaume Moya Hi participen set cellers de la DO Costers del Segre

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
El castell de les Sitges
Autor: Jaume Moya
L’entitat de dinamització cultural i turística Camins de Sikarra ha organitzat per aquest diumenge 25 una activitat de tast de vins i maridatge gastronòmic al castell de les Sitges. La iniciativa, que compta amb el suport de set cellers de la DO Costers del Segre i amb la participació de l’enòleg Killian Vadnov i la nutricionista Gemma Barceló, ha triat com a escenari un dels castells més representatius de la Segarra i les terres de Lleida. El castell de les Sitges, obert al públic des de fa quatre anys, és una notable fortalesa gòtica actualment dedicada a activitats de turisme cultural i lúdic i a albergar esdeveniments, trobades i actes de projecció de les potencialitats comarcals.

L’activitat consistirà en el tast d’una àmplia varietat de vins seleccionats posats en relació amb diverses propostes de canapès i l’explicació de les seves propietats des d’un punt de vista gustatiu i nutricional, a banda de desenvolupar un taller per a la confecció de diverses propostes per la taula de Nadal. Els assistents podran també accedir a espais del castell habitualment tancats al públic, com el celler, el forn medieval o el cim de la torre de guaita, i gaudir de l’impressionant panorama que sobre la Catalunya central i Segarra s’obre als seus peus.

Donat que les places són limitades, es recomana reservar amb antelació al correu giliet@florejacs.cat o al telèfon 973 55 24 16 per a poder assegurar la participació a l’acte.


  + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet