versió per imprimir

7a. Festa d’Entitats Pro la Marató de TV3

Acte

<< Tornar   dissabte, 15 de Desembre de 2012 Guissona    Autor: Ajuntament de Guissona
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Cartell VII Festa d’Entitats Pro Marató de TV3.
La VII Festa d’Entitats neix del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona conjuntament amb l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat. El donatiu de col·laboració és de 4€.

El programa d’activitats donarà el tret de sortida el dissabte abans, dia 15 al migdia, amb un Torneig de futbol 3x3 dirigit a totes les edats, al Camp d'Esports i organitzat per l'Escola de Futbol Base de Guissona i Comarca.

Durant tot el dia (dissabte) hi haurà la Fira de Nadal amb activitats solidàries vinculades amb la Marató i a la tarda la projecció del pessebre vivent a les sales annexes a la capella del Claustre, l'entrada és gratuïta però les recaptacions voluntàries seran per la Marató. Al vespre, teatre solidari: “Això no es vida” al Centre Catòlic i a càrrec de la companyia Els 4 Gats amb una entrada de 5€ més donatiu.

Oficialment, el mateix diumenge dia 16 comença el gruix gros de les activitats. A partir de les 10.30h del matí i en directe per TV3 tindrà lloc la cercavila amb els gegants, capgrossos, gralles i Margeners de Guissona, que recorreran totes les places de la vila. La cercavila finalitzarà amb una xocolatada popular a càrrec de l’Associació Gastronòmica “La Manduca” a la Plaça Bisbe Ben-lloch.
A mig matí, paral·lelament tindran lloc un seguit d’activitats com una sortida amb BTT, actuació de sevillanes, cursa solidària, cantada de nadales, actuació de música i dansa a càrrec de l’escola Montse Esteve de Guissona, entre moltes altres.

Destacar la inauguració oficial de la Festa d’Entitats al Pavelló i un cop finalitzada la inauguració tan al mati com a la tarda s’inicien les activitats en els diferents espais. Activitats com exposicions, venda de manualitats, degustacions, tallers infantils, infables, concursos, lectura de contes i demés activitats relacionades amb l’alimentació saludable per la prevenció del càncer i moltes més coses!!


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet