versió per imprimir

El Consorci de la TDT del Bages Berguedà Solsonès es dissol

Noticia

<< Tornar   divendres, 14 de Desembre de 2012    Autor: editor Havia de gestionar un canal públic de TDT a les tres comarques però amb la crisi actual no es considera viable

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Ple del Consorci de la TDT del Bages, Berguedà i Solsonès
Autor: Ajuntament Manresa
El Ple del Consorci per a la gestió de la televisió digital local pública de la demarcació del Bages, el Berguedà i el Solsonès ha aprovat per unanimitat iniciar el procés de dissolució i de liquidació d'aquest ens en la reunió celebrada aquest matí al saló de sessions de l'Ajuntament de Manresa.

La decisió arriba després de la renúncia d'alguns municipis a continuar formant part del Consorci per les dificultats financeres que pateixen i també pel cost econòmic excessiu que representa la posada en marxa del canal públic de TDT.

El Consorci, constituït el 28 de juliol de 2009, tenia per objecte la gestió conjunta del servei de televisió digital local corresponent al programa del canal múltiple de la demarcació a la qual pertanyen els ajuntaments consorciats.

Ara es posaran en marxa els tràmits pertinents per resoldre els contractes que el Consorci manté amb tercers, així com per determinar la situació patrimonial i de Tresoreria del Consorci, i procedir a la seva liquidació.

    Home page | Realització: cdnet