versió per imprimir

XIV Marxa de Resistència del Castells de la Segarra: inscripcions

Acte

<< Tornar   divendres, 4 de Gener de 2013 Cervera    Autor: salva
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Mapa XIV Marxa de Resistència del Castells de la Segarra
Autor: salva
La XIV Marxa de Resistència del Castells de la Segarra és una prova de resistència, no competitiva, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer els castells de la Segarra. És una prova puntuable per a la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència, en què s’estableix una classificació tant per entitats com per individus.

Distància: 54,140 Km
Data de realització: 10 de març de 2013
Lloc de sortida i arribada: Cervera (La Segarra)
Hora de sortida: 7 del matí
Inscripcions limitades a 2500 persones

2. INSCRIPCIÓ

Es pot formalitzar fins al dilluns 4 de març per internet al següent lloc web: www.marxadelscastells.com. El pagament s'haurà de fer obligatòriament i de forma individualitzada,mitjançant targeta de crèdit/dèbit de qualsevol entitat financera (una vegada s'ha fet la preinscripció, emprant el servidor segur de LA CAIXA).

La data límit és el 4 de març, però sempre en el cas que no s'arribi als 2500 inscrits. En el moment que tinguem 2500 inscrits es tancarà la inscripció.

El preu de la inscripció és de :
- 21 euros per als federats de la FEEC, amb llicència de l’any en curs, o de d’altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni amb la FEEC.
- 12 euros per als socis de les entitats organitzadores (CEG i CES).
- 27 euros per a la resta de participants.
- Important: a les caminadores i caminadors que, en finalitzar la prova, acreditin que tenen el CARNET JOVE (presentant-lo juntament amb el DNI) els abonarem 3 euros.

La inscripció de les persones no federades inclou una assegurança temporal vàlida només durant la prova.

A l’inici de la prova, els participants han de presentar el full d’inscripció o el DNI. Els federats han de presentar, a més a més, la targeta de federat original.

L’organització es reserva el dret d'admetre més inscripcions en cas d'excedir el límit establert (2500). Les inscripcions fetes posteriorment al 7 de març tindran un recàrrec de 6 €.

Les inscripcions inclouen avituallament líquid i sòlid en diferents punts de l’itinerari i una samarreta. Tots els participants que finalitzin el recorregut rebran un diploma i un obsequi commemoratiu.

INFORMACIÓ
Centre Excursionista de la Segarra
Tel. 696 343 312
Centre excursionista Guissonenc
Tel. 635 987 419


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet