versió per imprimir

L'església de Florejacs acull al Rei Melcior

Noticia

<< Tornar   dissabte 5 gener 2013 Florejacs (Torrefeta i Florejacs)    Autor: Jaume Moya L'acte va servir també per recaptar fons per la restauració de la coberta del temple parroquial

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
el Rei Melcior entrant al nucli antic de Florejacs
Autor: Jaume Moya

la repeció reial dins església de Florejacs
Autor: Jaume Moya

el Rei conversa ben campetxano amb els infants
Autor: Jaume Moya
Enguany, la cavalcada reial a Florejacs ha comptat amb la novetat de celebrar la recepció reial a l'interior de l'església parroquial de la Mare de Déu de l'Assumpció.

Després de rebre la comitiva del Rei i acompanyar-lo en la seva volta pel poble, una cinquantena de veïns arribats, a més de Florejacs, d'altres nuclis del municipi de Torrefeta i Florejacs, van poder conversar amb el Rei.

Vora uns quinze infants van donar la benvinguda a Sa Altesa amb una nadala expressament assajada des de setmanes enrera i varen rebre obsequis en reconeixement de la bondat feta durant l'any. El representant del municipi a Florejacs va lliurar al Rei la clau que obre les portes de totes les cases per facilitar la feina que durant la nit la comitiva reial havia de desenvolupar a les llars del poble. Tortell de reis, galetes i mistela van cloure l'acte que va ser màgic per a tots els presents.

Organitzat per l'Associació de veïns de Florejacs, l'esdeveniment va comptar amb el suport de les associacions de veïns de Torrefeta i del Llor, i va servir també per recaptar fons per la restauració de la coberta del temple parroquial.   + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet