versió per imprimir

Montmaneu acull la tercera trobada de la Xarxa Sikarra

Noticia

<< Tornar   dissabte 2 febrer 2013 Montmaneu    Autor: Jaume Moya Els castell de Santa Coloma de Queralt acollirà el 27 d'abril el primer simpòsium sobre la Segarra Històrica

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
un instant de la tercera trobada de la Xarxa Sikarra
Autor: Jaume Moya

local social de Montmaneu
Autor: Jaume Moya
Dissabte 2 de febrer, el local social de Montmaneu (a l’Alta Segarra, Anoia) va acollir la tercera trobada d’entitats de la Xarxa Sikarra, associacions i col•lectius provinents dels territoris de la Segarra històrica.
Amb la benvinguda del sr. Enric Admetller, alcalde del municipi, representants d’una dotzena d’entitats varen començar els treballs del primer simposi de la Segarra Històrica, que tindrà lloc el 27 d’abril al castells dels comtes de Santa Coloma de Queralt.

L’esdeveniment tindrà com a eix central el Manifest pel retrobament de l’autèntica Segarra, al qual s’han adherit, on es reivindica que la Segarra sigui reconeguda arreu del país com una entitat geogràfica, històrica i tradicional. Durant la jornada, es faran ponències, taules rodones i mostres d’entitats centrades en els trets històrics, geogràfics, paisatgístics i socials que vinculen els diferents territoris que s’engloben dins la comarca natural segarrenca.

A banda de l’organització del simposi, les entitats van posar en comú els diferents projectes participatius que desenvolupen, treballant en línies de col•laboració, van ratificar el document que contempla el paisatge com a element de futur i varen recollir candidatures per la segona edició del Premi Sikarra (que convoquen conjuntament el Fòrum l’Espitllera i la Fundació Jordi Cases i Llebot).

Font: Fòrum l'Espitllera   + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet