versió per imprimir

Cervera il·lumina la Plaça Major amb una estelada de foc

Noticia

<< Tornar   dimarts 5 febrer 2013 Cervera    Autor: Jaume Moya Segarra per la Independència organitza l'encesa de mil cent espelmes formant una gran senyera estelada

els cerverins es congreguen al voltant de l'estelada de foc Autor: Jaume Moya

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
l'Estelada de Foc encesa a Cervera
Autor: oan Porredon Bernaus

un moment durant el muntatge
Autor: Jaume Moya
Ahir dimarts 5 de febrer al vespre, la Segarra per la Independència va encendre a la Plaça Major de Cervera una gran estelada de foc. Un equip de treball format per una quarantena de membres de l’entitat van col•locar i encendre, amb suport de centenars de veïns i veïnes de la ciutat, un total de mil cent espelmes que formaven la senyera estelada, símbol de la voluntat de sobirania de Catalunya.

La instal·lació es va dur a terme al llarg de tota la tarda i vespre i el moment clau va tenir lloc quan, a la sortida de l’església de Santa Maria, on es van cantar les Completes, una multitud de cerverins es varen congregar al lloc per presenciar la composició.

Davant de la Paeria, guarnida amb estelades, i en presència de les autoritats locals, acompanyades del Bisbe de Solsona, Xavier Novell, i la nova àliga de Cervera escortada per la seva confraria, l’acte es va cloure amb el cant dels Segadors.

Font: Segarra per la Independència   + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet