versió per imprimir

Èxit notable al cicle de concerts Música a la fresca a Sant Ramon

Noticia

<< Tornar   dilluns 19 agost 2013 Sant Ramon    Autor: Josep Mª Pinyot La idea dels concerts va sorgir l’any passat i enguany s'ha celebrat al claustre del Santuari

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
El concert Música a la fresca celebrat al claustre del Santuari va aplegar uns 200 assistents
Autor: Josep Mª Pinyot

la pianista Montse Vejer, de Sant Ramon, i la cantant Anna Gascón, de Gospí,
Autor: Josep Mª Pinyot
Aquest passat dissabte, 17 d’agost, va tenir lloc els concerts Música a la fresca al claustre del Santuari de Sant Ramon. La idea dels concerts de Música a la fresca va sorgir l’any passat per aquestes dates, sota la iniciativa de l’Anna Gascón, veïna de Gospí, animada per una família de Sant Ramon i propietària de la casa de Cal Masover de Gospí, oferint el pati de la casa on antigament havien estat les cavalleries del castell, per fer la vetllada en un ambient gairebé familiar i d’amistat, amb el programa “A cau de Cor”, on la cantant va oferir un repertori llatinoamericà i de bossa nova, acompanyada per tres músics.

Veient els marcs incomparables que ofereixen multitud de recons de Sant Ramon, Gospí, Portell, Viver i de La Segarra, per celebrar aquestes vetllades musicals, es va escollir enguany el claustre del Santuari de Sant Ramon Nonat, de Sant Ramon, per oferir el programa sota el nom: Somnis, comptant amb l’hospitalitat i complaença dels RR.PP. Mercedaris de l’esmentat Santuari, a més de la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Ramon.

En aquesta ocasió, la vetllada va reunir a més de 200 persones vingudes de diversos indrets del municipi i de la comarca i fins i tot de fora i el programa Somnis va ser interpretat per la cantant Anna Gascón, de Gospí, acompanyada al teclat per la pianista Montse Vejer, de Sant Ramon.

El públic va gaudir d’un variat programa amb cançons de pel·lícules (Mona Lisa, Moonriver, My heart will go on, etc) i finalment es va interpretar com a bis el conegut Whatever will be, will be (Que será, sera, de la pel·lícula El hombre que sabia demasiado) on hi va participar el públic.


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet