versió per imprimir

El ple de l'ajuntament de Lleida aprova una moció demanant la llibertat dels tres detinguts de Torà

Noticia

<< Tornar   dissabte, 26 de Abril de 2003 Torà    Autor: Editor Tots els grups excepte el Partit Popular han consensuat una moció perquè se'ls tregui de la presó apel.lant a la presumpció d'innocència.

A més, una desena de joves, que lluïen pancartes demanant la llibertat dels nois, han estat presents durant tot el debat i han escridassat les intervencions de la portaveu del Partit Popular, Pilar Arnalot, amb crits "d'assassins, terroristes i feixistes". Arnalot ha assegurat que l'actuació de les forces de l'ordre és la correcta i ha dit que la justí­cia s'encarregarà de donar la raó a qui la tingui. Els seus parlaments, però, han estat interromputs pels joves presents al ple i l'alcalde ha hagut de fer una crida a l'ordre.

El portaveu d'Esquerra Republicana, Xavier Sàez, ha demanat la seva llibertat a l'espera del judici. Al finalitzar la sessió, Arnalot s'ha mostrat indignada pel fet que l'alcalde hagi permès els insults cap a la seva persona. A més, la portaveu dels populars també s'ha enfadat perquè Siurana no ha permès la votació d'una moció seva que demanava suport cap a les forces de l'ordre. Siurana ha tret importància a aquesta segona qüestió i ha assenyalat que si s'aprova una moció no es pot donar el vist-i-plau a una altra de contrària.

( Font Diari Segre digital )

    Home page | Realització: cdnet