versió per imprimir

Caminada: Bandolers a la Serra de Rubió

Acte

<< Tornar   diumenge 3 novembre 2013    Autor: Consorci per la promoció de l’Alta Anoia
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
església fortificada de Santa Maria de Rubió
Autor: Ajuntament de Rubió

Cartell Bandolers a la Serra de Rubió
Autor: altaanoia
Bandolers a la Serra de Rubió
Es recorreran els escenaris que van fer famosos als bandolers Marimon i Casulleres ( Plaça de les Bruixes) i s’explicaran les seves principals accions i com va ser la seva fi, tot caminant per les serres de Rubió amb magnífiques vistes entre patrimoni romànic i gòtic (Sant Pere d’Ardesa i Santa Maria de Rubió)
Dia: 3 de novembre de 2013
Inici: 8,30 del matí
Lloc: Davant del Restaurant Castell de Rubió
Inscripció obligatòria GRATUÏTA

El cicle de caminades 'L'Alta Anoia sorprenent, caminades populars amb històries' ofereix reviure espais curosament seleccionats, i l'important llegat que fa de l’Alta Anoia un territori sorprenent.

El cicle es durà a terme al llarg de tot l'any i està obert a tothom qui hi vulgui participar, ja que es tracta de caminades populars i gratuïtes.
Inscripcions gratuïtes
Les caminades normalment seran circulars amb un recorregut d’entre 14 i 17km. La sortida es fixa a les 8,30 del matí.Cal portar l’esmorzar i la beguda.
Totes les caminades seran el primer diumenge de mes en les dates indicades, gratuïtes i caldrà inscripció obligatòria a través del Consorci per la promoció de l’Alta Anoia: Per telèfon 938680366 (de dimecres a divendres de 9 a 15h, els dijous també a les tardes de 16h a 19’30 i els dissabtes de 9’00 a 14’30), o per Email: montsef@altaanoia.info


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet