versió per imprimir

presentació campanya SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA

Acte

<< Tornar   dissabte, 30 de Novembre de 2013 Cervera    Autor: Segarra per la Independència
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
cartell presentació campanya SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA
Autor: Segarra per la Independència
Després d'una explicació exhaustiva sobre el funcionament de la campanya i els seus objectius a càrrec de Rafael Martí Cunillera, membre de la Junta Peticional de Ponent, procedirem a fer la primera recolllida de signatures. Així mateix, aprofitarem l'acte per passar un audiovisual amb un recull d'imatges de la participació de la ciutadania segarrenca a la Via Catalana.

“Signa un Vot per la Independència” és una campanya que l'ANC adreça als ciutadans per tal d'incentivar-los per exercir el Dret de Petició, dret que permet a qualsevol persona adreçar-se davant qualsevol institució pública per fer peticions sobre qualsevol assumpte. Permet, per tant, exercir el dret a la lliure determinació, que és un dret fonamental i universal que tenen tots els pobles d'acord amb la Carta de les Nacions Unides

Exercim el Dret de Petició per demanar al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives politiques perquè es pugui celebrar una consulta vinculant, en la qual es pregunti als ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un Estat Independent. En cas que no se’ns permeti, es demana que aquesta Petició sigui entesa com una manifestació lliure d’una voluntat favorable ( “Vot” ) perquè els representants electes del poble de Catalunya DECLARIN LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, d’acord amb el Dret Internacional, com a molt tard l’11 de setembre de 2014.


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet