versió per imprimir

Calaf farà els primers Pastorets solidaris amb l’Hospital Sant Joan de Déu

Noticia

<< Tornar   dimecres, 25 de Desembre de 2013 Calaf    Autor: Els Pastorets de Calaf Es preveu arribar als 2.500 espectadors d’arreu de Catalunya

Els Pastorets de Calaf Autor: Els Pastorets de Calaf

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Calaf farà els primers Pastorets solidaris amb l?Hospital Sant Joan de Déu
Autor: Els Pastorets de Calaf

Hi participen un centenar de persones
Autor: Els Pastorets de Calaf

Enguany se celebra la 89a edició dels Pastorets
Autor: Casal Calaf

pastorets de calaf
Autor: pastorets de calaf

pastorets de calaf
Autor: pastorets de calaf
Aquesta temporada Els Pastorets de Calaf es convertiran en els primers Pastorets solidaris amb l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues. Enguany, el Casal de Calaf col•laborarà, amb la donació d’1 euro de cada entrada venuda, amb el finançament de les activitats que formen part del programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu. L’objectiu d’aquestes activitats és minimitzar el risc d’impacte de l’hospitalització de nens i nenes. També es pot col•laborar amb aquesta iniciativa a través de la fila 0, amb el número de compte:
2013 6045 47 0200024733.

D’aquesta manera, es vol posar un petit gra de sorra en un important projecte a través del qual l’hospital vol traspassar les seves parets físiques per vincular-se més estretament amb la ciutadania. Els Pastorets de Calaf faran aquest esforç en un moment en el qual les subvencions institucionals han decaigut i, per tant, és més necessària que mai la implicació de la societat civil.

Els organitzadors de la present temporada esperen poder captivar l’interès de més de 2.500 espectadors d’arreu de Catalunya que vulguin gaudir d’un gran espectacle i que, alhora, se solidaritzin amb la causa. Es donarà així vida a una representació típicament nadalenca que Calaf ha convertit en un proposta cultural de qualitat que, alhora, conserva la innocència i la màgia d’aquestes dates nadalenques.

Un gran espectacle

Un centenar de persones, entre actors i actrius, músics, tramoies, tècnics i organitzadors, participen en aquesta 89a edició dels Pastorets de Calaf. La direcció va a càrrec de Neus Quer que fa una proposta espectacular, atractiva i màgica que manté la solidesa, l’agilitat, i la màxima qualitat dels darrers anys, tant des del punt de vista infantil, com des del punt de vista de l’adult més exigent.

Les novetats principals se centren en la renovació de decorats i vestuari i en el gir que s’ha donat a la il•luminació. Un aspecte que s’ha treballat molt acuradament i que permetrà crear una atmosfera adequada a cada moment de l’obra. Tot plegat, potenciant de manera molt especial el treball dels actors i sense perdre l’esperit del text d’en Josep Maria Folch i Torres.

Treball intens

Per aixecar amb condicions teló el proper dia de Nadal no es pot deixar res a l’atzar. Per aquest motiu, el treball durant els darrers mesos ha estat intens perquè tot estigui a punt, actors, tècnics, decorats, ... Els assajos van començar a principis de setembre. Els mesos d’octubre i novembre i, fins al moment, els caps de setmana han estat plens de convocatòries d’assajos que s’han intensificat darrerament amb els assajos generals.

Cal tenir present que el treball amb els actors no només s’ha centrat amb els protagonistes de la present edició, sinó que ja s’estan preparant joves figures que en un futur proper s’encarregaran de portar la barretina del Lluquet o del Rovelló.

Ara, els nervis previs a l’estrena hi són presents, però també la il•lusió de presentar uns Pastorets solidaris i molt treballats.

Entrades, dates i horaris

Les entrades es poden comprar a través del Telentrada (www.telentrada.com i 902 10 12 12) i a la Taquilla del Casal de Calaf el mateix dia de la representació, de 12.00 a 13.00 hores o bé 1 hora abans de l’espectacle. Els socis del Casal de Calaf, TresC, el Club Super3, RACC i els subscriptors de La Vanguardia, Regió 7 i La Veu de l’Anoia tenen descomptes en el preu de l’entrada.

En total, s’han programat 5 sessions per a la present temporada:

Desembre 2013
• Dia 25 a les 19.00 hores
• Dia 29 a les 17.30 hores

Gener 2014
• Dies 12, 19 i 26 a les 17.30 hores

Lloc: Casal de Calaf
Carretera Llarga, 11
08281 Calaf
Font: Els Pastorets de Calaf   + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet