versió per imprimir

L'alcaldessa de Girona veta la presentació de la moció de suport als detinguts

Noticia

<< Tornar   dilluns, 12 de Maig de 2003 Torà    Autor: Alerta Solid�ria
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i Alerta Solidària de Girona volem denunciar el veto de l'alcaldessa Pagans perquè la moció presentada per nosaltres al ple de l'Ajuntament en relació als tres joves presos de Torà no s'hagi arribat ni a debatre.

La CUP i Alerta varem rebre la notificació el darrer divendres dia 9 en que se'ns informava que atenent al ROM, el reglament orgànic municipal, l'alcaldia havia impedit que ni tan sols es debatí­s la moció al ple. Segons fonts que hem pogut consultar de l'ajuntament, l'alcaldessa va impedir
expressament que el text arribés als grups polí­tics. Aquesta moció s'ha debatut i aprovat sense més problemes a localitats com Lleida, Cervera o Molins de Rei.

A la moció, adreçada a la Sala 5ena de l'Audiència Nacional espanyola, es condemna l'actuació policial en les detencions i es demana la posada en llibertat dels joves. Recordem que els tres joves continuen empresonats a 600 km de casa seva després d'haver estat torturats pels cossos policials.

Un mes i mig després d'haver estat empresonats, el jutge Garzón continua sense haver-se molestat a prestar-s'hi declaració.

Alerta Solidària de Girona està preparant a la ciutat noves accions de protesta per difondre aquest cas i demanar la llibertat dels empresonats.

Tlf de contacte: 699379330

    Home page | Realització: cdnet