versió per imprimir

Cicle de Jazz Discontinu a Cervera

Noticia

<< Tornar   dimecres, 22 de Gener de 2014 Cervera    Autor: somsegarra Contempla quatre actuacions de figures rellevants del jazz internacional i nacional

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Trio D3

Carla Cook

Joan Chamorro i Andrea Motis
Cervera enceta enguany un nou cicle de concerts de jazz anomenat Jazz Discontinu. Es tracta de la programació de quatre actuacions de figures rellevants del jazz internacional i artistes interessants del panorama nacional i estatal.

El cicle de Jazz Discontinu comença el proper cap de setmana, diumenge 26 de gener, amb el concert del grup D’3, format pel saxofonista Jorge Pardo,que ha acompanyat durant trenta anys el guitarrista Paco de Lucía,Francis Posé al contrabaix i José Vázquez "Roper" a la batería. El trio experimenta amb la fusió entre flamenco i jazz. El concert és al Paranimf de la Universitat, a les 6 de la tarda, i l’entrada val 10 euros.

El Cicle continuarà amb la programació de la tercera edició de Completes Jazz, dins dels actes de la Festa Major del Santíssim Misteri, el dissabte 1 de febrer.

El tercer concert serà el 14 de març, a l’Auditori Municipal, a càrrec de la gran vocalista novaiorquesa Carla Cook, que es mou en registres que van del gospel al soul passant pel blues i el jazz.

Finalment, el cicle clourà amb un concert de la gran Andrea Motis, considerada com la revelació del jazz català. L’actuació, que tindrà lloc el 25 de setembre al Gran Teatre de la Passió, s’emmarca dins de la setmana cultural Isagoge.
Adjunts:  jazz-discontinu.pdf


Font: paeria.cat


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet