versió per imprimir

Cervera estrena el nou aparcament d'autocaravanes

Noticia

<< Tornar   dilluns 10 febrer 2014 Cervera    Autor: somsegarra Té una capacitat per a 50 autocaravanes i disposa d’una zona d’estacionament on es podrà pernoctar

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
nova àrea d’aparcament de caravanes
Autor: paeria
El cap de setmana Cervera va ser un punt de trobada per al món de l'autocaravanisme, ja que es va inaugurar amb gran èxit la nova àrea de serveis i aparcament per a aquests vehicles, amb la presència de 61 caravanes, que van fer estada tot el cap de setmana a la ciutat de Cervera.

La nova àrea d’aparcament d'autocaravanes està situada al costat del Centre d’Acollida Turística (CAT) i té una capacitat per a 50 autocaravanes. El nou espai disposa d’una zona d’estacionament on es podrà pernoctar, una zona de moll amb xarxa de clavegueram i una reixeta per al buidatge de les aigües grises amb un procés de depuració, un punt de buidatge d’aigües negres, aixeta d’aigua potable, endoll de subministrament elèctric i la senyalització corresponent.

Les coordenades d’ubicació de l’àrea són: 1º 17’ 02” E i 41º 40’ 41” N.

Amb aquesta nova infraestructura, la Paeria de Cervera pretén potenciar turísticament la ciutat i que el sector turístic suposi un dinamitzador del comerç i la gastronomia locals.

Els turistes que es desplacen amb autocaravanes tenen un perfil de visitants de tot l’any. El seu perfil és el d’una persona de 45 a 50 anys, que surt de viatge una mitjana de 100 dies a l’any, que es mostra molt interessada en la cultura i els productes locals, i que sol tenir un poder adquisitiu mitjà alt.
Font: paeria


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet