versió per imprimir

3a Matinal d'intercanvi de llavors de la Catalunya interior

Acte

<< Tornar   diumenge, 2 de Març de 2014 Argençola    Autor: Jaume Enrich Si vols participar-hi com a productor o artesà pots apuntar-t’hi a través de la web www.eltrill.org

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Cartell 3a Matinal d'intercanvi de llavors de la Catalunya interior - Argençola
Autor: Jaume Enrich

Matinal d'intercanvi de llavors de la Catalunya interior
Autor: El trill
DISSABTE 1 DE MARÇ DE 2014:
Lloc: Ajuntament d’Argençola
A les 18 h.
Passi del documental “La veu del vent – Llavors de transició”, realitzat al febrer de 2012 per Jean-Luc Danneyrolles, un agricultor francès, productor de llavors ecològiques i participant del moviment pel decreixement i la xarxa de llavors camperoles a França, i Carlos Pons, realitzador valencià, tècnic de so i activista pel decreixement i la sobirania alimentària. Està basat en un viatge de 21 dies des de la Provença a Granada. El documental és un itinerari de 5.000 km per acaronar l’esperança que el món evolucioni finalment més enllà de l’egoisme, el materialisme, la corrupció i la competició, superant segles d’història, cap a un món nou, d’abundància frugal i felicitat simple, on la (re)connexió de manera profunda amb la natura i el canvi radical en la nostra relació amb tots els éssers vius pot ser la clau. Aquesta obra experimental dibuixa un camí alternatiu explicat per l’experiència de més de 200 persones de 35 projectes visitats.

DIUMENGE 2 DE MARÇ DE 2014:
Argençola
A les 9 h. Recepció dels assistents.
A les 10 h. Esmorzar.
Com és tradicional la matinal comença amb un bon esmorzar, pa amb tomàquet i cansalada, o entrepà vegetal acompanyat d’un bon vi ecològic, el preu del tiquet serà de 4 €.
De 10 a 14 h. Mercat d’intercanvi i compravenda.
A les 10,45 h. Taula rodona amb entitats locals i projectes vinculats a varietats locals amb l’aportació dels coneixements de gent gran de la zona i d’altres experiències relacionades amb el tema.
Entitats (obert a totes les entitats i projectes): Les Refardes, la Xarxa cat de graners, L’Hortet de la Salut, Santa Coloma en Transició, Mesclum.coop, Agrobotiga/Centre d’Interpretació de la Segarra SIKARRA NOSTRA i La Quadrilla de l’Hort.
A les 12 h. Xerrada Marc Estévez i Casabosch “Les hortícoles i el seu cultiu, així com la importància de les llavors”
A les 15 h. Dinar (10 € per persona, inscripció prèvia MÀXIM 100 PERSONES).

Ho organitza El Trill


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet