versió per imprimir

Les famí­lies dels tres detinguts de Torà ja han dipositat la fiança

Noticia

<< Tornar   dimecres 4 juny 2003 Torà    Autor: Editor Les famí­lies dels tres detinguts a Torà ja han dipositat a l'Audiència Nacional les fiances perquè surtin en llibertat. Les quantitats són de 18.000 euros per a Jordi T. i Toni C. i de 30.000 per a Jordi V.

En principi, els joves arribaran al municipi aquesta nit després d'haver passat dos mesos a la presó. L'ajuntament no ha decidit encara si organitzarà algun acte de rebuda.

L'advocat de J. V., Fidel Sànchez, ha anunciat a SEGRE Ràdio que presentarà un recurs contra la fiança de 30.000 euros dictada pel jutge Garzón. El lletrat considera que la quantitat és excessiva perquè no hi ha raons suficients. Per aquest motiu, demana la seva anul.lació o una rebaixa. A més, Sànchez espera que en els pròxims dies el jutjat de Lleida resolgui la querella per suposades tortures contra Jordi V. De totes maneres, l'advocat d'un dels detinguts de Torà s'ha mostrat satisfet per la resolució ja que el jutge els ha donat la raó a l'entendre que no existeix risc de fuga. Però, Sànchez creu que la quantitat fixada en la fiança i l'acusació de terrorisme no es corresponen. A més, el lletrat de Jordi V. encara té un altre front obert a l'espera que molt aviat sigui admesa la querella per presumptes tortures al jutjat de Lleida. Si prospera la denúncia, tot el procés per terrorisme podria quedar anul.lat.

(Font Diari Segre digital)

    Home page | Realització: cdnet