versió per imprimir

V Festum Castrum

Acte

<< Tornar   diumenge 15 juny 2014 Alta-riba (Estaràs)    Autor: AACSMA
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
cartell V Festum Castrum
Autor: AACSMA
La “V Festum Castrum” inclourà els actes de col·locació de la “primera & darrera pedra”, amb els rituals clàssics per aquestes ocasions, i amb la descoberta de la placa que testimoniarà la diada.

Un altre punt fort de la celebració serà l’homenatge que es farà al recentment desaparegut escultor Josep Maria Subirachs; amb una performance que jugarà amb els símbols de la il·lustració que l’artista va cedir desinteressadament a l’Associació, com a mostra del seu suport al projecte de recuperació del castell d’Alta-riba, i que segur que a partir de la festa d’aquest any esdevindrà el nou símbol d’Alta-riba i ajudarà a projectar el poble.

La festa que està oberta a tothom, comptarà també, amb visites guiades sobre les darreres descobertes arqueològuiques, un concurs de dibuix infantil, una fi de festa amb la ja tradicional espantada del Drac del Castell d’Altarripa segons el llibre Espill de Caballeríes, i tot plegat amenitzat pel grup de música antiga i medieval Caladrius.

En acabar la festa a Alta-riba, per aquells que s’hagin inscrit, la diada continuarà a Palouet de Massoteres amb un dinar de germanor


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet