versió per imprimir

El Consell Comarcal convoca la 12a edició del premi jove emprenedor/a de la Segarra

Noticia

<< Tornar   dimarts, 25 de Novembre de 2014    Autor: somsegarra Un primer premi de 1.000 € i un segon premi de 500 €

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
El Consell Comarcal convoca la 12a edició del premi jove emprenedor/a de la Segarra
Autor: CC Segarra

acte de lliurament dels premis de la 11a edició Jove Emprenedor a la Segarra.
Autor: CC Segarra
El Consell Comarcal de la Segarra, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família, i la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació, convoca la 12a edició del premi jove emprenedor/a amb l’objectiu de fomentar l’esperit d’empresa entre els joves de la comarca i d’estimular i promoure els valors que distingeixen les empreses i activitats econòmiques en general.

Els premis s’atorgaran als projectes d’autoocupació més innovadors i amb més potencialitat de creixement de negoci i creació de riquesa i llocs de treball. També es valorarà la promoció de la comarca. Hi haurà dos premis atorgats pel Consell Comarcal amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut: Un primer premi de 1.000 € i un segon premi de 500 €.

Podran ser beneficiaris del premi jove emprenedor/a els joves fins a 35 anys i que presentin projectes empresarials de nova creació. La data màxima de presentació de la sol·licitud és el dia 9 de desembre de 2014 i les bases es poden consultar aquí.

L’any passat el premi el va rebre Daniel Espejo per la creació d’un centre d’interpretació de la Segarra i Agrobotiga a Sant Guim de Freixenet, i Jordina Massaguer per la creació de la franquícia MAMIFIT, en segon lloc.Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet