versió per imprimir

Torà celebra una gran festa de Carnaval

Noticia

<< Tornar   dimecres, 11 de Febrer de 2015 Torà    Autor: editor El passat cap de setmana es va celebrar la 26a festa de la Llordera de Torà que va comptar amb molta participació

El pregó Autor: Ramon Sunyer

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
La Bruta i la Bonica
Autor: Ramon Sunyer

Ball de gegants
Autor: Ramon Sunyer

La rua
Autor: Ramon Sunyer

orquestra mitjanit
Autor: Flips Media

El Quixot i el Sanxo
Autor: Nit de disfresses

des del pol
Autor: Nit de disfresses
El passat cap de setmana es va celebrar la 26a festa del Brut i la Bruta, la Llordera de Torà, que va comptar amb molta participació. Els actes van començar el divendres al matí amb la Rua Infantil dels petits bruts i brutes del CEIP Sant Gil i de la Llar d’Infants El Jardí i la festa nocturna que, sota el lema Sant Fermins, es va celebrar al pavelló animada pel grup de dj’s MDF de la Molsosa.

El plat fort de la festa es va realitzar el dissabte a la tarda. Començà amb una presentació de la festa a càrrec de Fermí Manteca, rector local, El va seguir el pregó satíric, a càrrec de l'actor Sergi Torrescana, dedicat a criticar el consistori, a repassar els veïns que han destacat durant l'any i la situació general del país. Així, en aquesta edició es va parlar de la possible annexió de Torà al Solsonès, del gran nombre d'eleccions que hi haurà aquest 2015, de l'èxit de la , de la consulta del 9-N i del futur incert de la família Pujol, entre d'altres.

A continuació, va tenir lloc la primera Gala Bruta, que va entregar un total de vuit guardons a tall de burla a diferents elements de Torà i amb motiu de la qual es van decorar molts balcons i carrers amb els colors de gala, el roig i el daurat. Els premis burla van ser per a la pastisseria Cal Argerich, el club de Tennis Pàdel de Torà, l'associació Santa Àgueda, la botiga de roba Zara, el bar La Toranesa, l'empresa Leds-C4, l'alcaldessa i el supermercat Cal Magí.

Quant al concurs anual de balcons engalanats, el premi va ser per a la residència Verge de l'Aguda. A continuació, va tenir lloc la dansa del Ball Pla a càrrec del Bonic i la Bonica, el Brut i la Bruta i seguidament una rua amb música que va transcórrer des de la plaça de la Vall fins a la plaça de la Font. Com que feia molt fred, la botifarrada i el bingo finals es van traslladar al pavelló en lloc de la plaça de la Vall, on tenien lloc tradicionalment.

A la nit el pavelló municipal va acollir la Nit de disfresses amb l’Orquestra Mitjanit , els Raggatunning i el grup de batucada Un, Dos, Tres, Kuà, que van fer disfrutar de valent el nombrós públic de la vetllada. L’edició d’enguany és la que ha comptat amb un major nombre de disfresses

    Home page | Realització: cdnet