versió per imprimir

34a Caminada Popular de Torà: Ruta d’ Ivorra i Palouet

Acte

<< Tornar   diumenge, 26 de Abril de 2015 Torà    Autor: APACT Enguany transcorre pel GR-170 Vall del Llobregós

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
vista general d'ivorra
Autor: ramon sunyer

Els verds prenen força prop de Palouet
Autor: ramon sunyer

Vista general de Palouet
Autor: Ramon Sunyer

El GR-170 Vall del Llobregós contempla diverses rutes

Plànol 34a Caminada Popular de Torà: Ruta d’ Ivorra i Palouet
Autor: APACT
GR-170 VALL DEL LLOBREGÓS. Ruta d’ Ivorra i Palouet

El 26 d’abril celebrarem la 34a Caminada Popular de Torà. A les 9h se sortirà de les piscines municipals per començar una ruta que ens endinsarà en el món del GR-170, el Gran Recorregut de la Vall del Llobregós.

Un GR (Gran Recorregut) es tracta d’un sender senyalitzat que recorre llocs d’interès paisatgístic, cultural, turístic, històric, social... Són senders homologats per la federació autonòmica i/o territorial corresponent. Els senders de gran recorregut conformen una xarxa de camins aptes per a turisme pedestre, que creuen Europa en totes les direccions.

El sender de gran recorregut del Llobregós té un trajecte circular d’una distància de 66 km, i quatre variants que enllacen el GR entre diferents punts per tal de poder realitzar el recorregut en diferents etapes. La caminada d’aquest any, va destinada a conèixer una d’aquestes rutes: La Ruta d’Ivorra i Palouet (Variant 1).

El GR-170 Vall del Llobregós és un projecte que l’Associació del Patrimoni Artístic i Cultural de Torà (APACT) va assumir amb l’objectiu de donar a conèixer una part de la Vall del Llobregós, la seva cultura, la seva història i el seu paisatge natural i humà. L’ APACT ha senyalitzat l’itinerari amb marques blanques i vermelles
. En aquests moments, el GR ha estat homologat de manera provisional. Queda pendent posar les senyals verticals que ofereixen informació i orientació en aquells punts d’encreuament més difícils. Els guanys d’aquesta caminada, aniran destinats a aquesta acció per tal d’aconseguir l’homologació definitiva.

Al finalitzar la caminada, hi haurà la possibilitat de quedar-se a dinar al parc municipal. Per a una millor previsió, agrairíem que compreu els tiquets abans del 20 d’abril.

Desitgem que us animeu a gaudir d’una bona passejada i a acabar-la amb un bon àpat!

Dades d'interès


Sortida a les 9 de les piscines municipals.
Caminada curta: 14 km
Caminada llarga: 22 km

Preu del dorsal 7€ (fins a 10 anys el dorsal és gratuït, els nens/es han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable).

Els tiquets del dinar seran limitats i tindran un preu de 8 €.
Punts de venda:
-Cal Gegó, divendres sant al matí
- Pastisseria Miramunt, o a la Pastisseria Quèria abans del 20 d'abril
- o reservar per email: caminadapopulartora@gmail.com


    Home page | Realització: cdnet