versió per imprimir

Convocat el 10è premi literari 7lletres

Acte

<< Tornar   divendres 10 abril 2015 Cervera    Autor: somsegarra El premi es convoca des de l’any 2006 i té una dotació de 7.000 euros

cartell Convocat el 10è premi literari 7lletres Autor: 7 lletres

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Alfred Quintana, guanyador de la 9a edició del premi '7lletres'
Autor: 7 lletres

cartell Convocat el 10è premi literari 7lletres
Autor: 7 lletres
El premi 7 lletres, que enguany arriba a la 10a edició, guardona amb 7.000 euros i la publicació de l'obra, un recull de set relats de temàtica lliure.

El lliurament o enviament d'originals finalitza el dia 24 d'abril de 2015 a les 14 hores i la resolució i el lliurament del premi s'efectuarà el dissabte 4 de juliol.

El convoquen de forma conjunta la Paeria de Cervera-Centre Municipal de Cultura, el Consell Comarcal de la Segarra i la Fundació Manuel de Pedrolo.

La passada edició del guardó fou per Alfred Quintana, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb Sensibilitat. Una obra de 7 contes que es narren a ritme ràpid i amb un estil àgil, on domina la frase breu, llenguatge directe i pocs ornaments. El treball es presenta al lector de forma fresca, amb sentit de l’humor i una fina ironia. La valoració excessiva de la vida animal, la insatisfacció humana pel que fa a la realitat que li toca viure, l’amistat … són alguns dels temes que hi desfilen.
Adjunts:  Bases10e-premi-7lletres.pdf
Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet