versió per imprimir

8a Caminada Coneix Calonge

Acte

<< Tornar   diumenge 7 juny 2015 Calonge de Segarra    Autor: Aj Calonge El diumenge 7 de juny seguint la ruta Sant Pere de l’Arç – Calonge – Enfesta

Paisatge de Sant Pere de l’Arç a l'hivern Autor: Ramon Sunyer

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
cartell 8a Caminada Coneix Calonge
Autor: Aj Calonge

Conjunt monumental de Santa Fe de Calonge

Vista del poble d'Enfesta
Autor: Ramon Sunyer

Església de Sant Pere de l'Arç, romànic (Xi, XII)
Autor: Ramon Sunyer
Enguany, la caminada arriba a la vuitena edició i es realitzarà el proper diumenge 7 de juny seguint la ruta Sant Pere de l’Arç – Calonge – Enfesta, amb un recorregut total de 13 km que es preveu realitzar en 4 i 5 hores. El punt de sortida serà el poble de Sant Pere de l’Arç a les 9 del matí (es repartiran els tiquets de l’esmorzar entre les 7:45 i les 8:45).

Tot seguit, la caminada sortirà en direcció a Calonge, on s’esmorzarà, passant per la Serra de Sant Miquel, la font de Cal Ros, i el torrent del Sirola. Ben esmorzat es continuarà fins al poble d’Enfesta (T.M. de la Molsosa), i des d’aquest punt es tornarà a Sant Pere de l’Arç pels indrets de Torremitja, Torrescassana i Torre Carcoler. El nivell de dificultat de la caminada és mitjà i es recomana dur calçat còmode i adequat.

Aquesta és una activitat oberta a la participació de totes aquelles persones que vulguin passar un matí de diumenge passejant i descobrint contrades de Calonge de Segarra i el seu entorn. La inscripció a la caminada és gratuïta i obligatòria, i el termini per a inscriure’s finalitza el dijous 4 de juny. Per a inscriure’s cal trucar a l’Ajuntament de Calonge de Segarra: T. 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00h., i dijous de 16:00 a 19:00h.) o bé per correu electrònic a l’adreça: calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. El nombre màxim de participants és de 300 per rigorós ordre d’inscripció.

    Home page | Realització: cdnet