versió per imprimir

Presentació de l’11a edició del premi literari 7lletres

Noticia

<< Tornar   dimarts 2 febrer 2016 Cervera    Autor: somsegarra La data de recepció d’originals serà fins el dia 31 de març

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
presentació de les bases de l’11a edició del premi literari 7lletres
Autor: Ramon Armengol
L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, la Regidora de Cultura de la Paeria de Cervera (CMC) i la Fundació Manuel de Pedrolo van presentar les bases de l’11a edició del premi literari 7lletres. L’acte va tenir lloc a la biblioteca comarcal Josep Finestres de Cervera i va comptar amb la presència de la seva directora, Sara Vendrell.

A l’acte van intervenir el Conseller Comarcal de Cultura, Ramon Armengol; el Regidor de Cultura de la Paeria de Cervera, Jaume Rossich i la presidenta de la Fundació Manuel de Pedrolo, Adelais de Pedrolo.

7lletres premia, amb 7000 euros i la publicació de l’obra, un recull de 7relats en català i de temàtica lliure. La data de recepció d’originals serà fins el dia 31 de març. El jurat del premi està format per 5 persones de l’àmbit de la literatura: escriptors, filòlegs i editors.

Durant l’acte de presentació es va lliurar la col·lecció de llibres guanyadors del premi a les biblioteques de Cervera i de Guissona. El reconeixement de la figura de Manuel de Pedrolo és un dels motius principals de la iniciativa 7lletres. El premi literari i més coses. A més del premi literari, durant 7 setmanades (del mes de maig fins el 7 de juliol) s’organitzen una sèrie d’activitats culturals relacionades amb la figura i l’obra de Pedrolo, la literatura i la comarca de la Segarra. Aquestes activitats finalitzen amb el lliurament del premi literari i suposen la participació coordinada de diferents entitats culturals públiques i privades de la comarca.

Els guanyadors de les edicions anteriors han estat: Miquel de Palol, Jaume Ferrer, Cèlia Sànchez- Mústich, Mireia Companys, Miquel Àngel Vidal, Xavier Vidal, Carles Hac Mor, Leandre Iborra, Alfred Quintana i Xavier Ballester.

7lletres el premi literari i més coses compta amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, i la Diputació de Lleida, i amb la col·laboració privada de prefabricats Pujol, Pagès Editors, Grup Segre i Informàtica 1Minut.
Adjunts:  bases-XI-7-Lletres.pdf


Font: CC Segarra   + info (enllaç extern)


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet