versió per imprimir

L'Audiència de Lleida confirma l'absolució d'Alsina

Noticia

<< Tornar   divendres 26 febrer 2016    Autor: editor L'Audiència de Lleida ha desestimat el recurs presentat per les entitats ecologistes Ipcena i Futur Animal i ha confirmat l'absolució del regidor i tinent d'alcalde de Torà, Josep Maria Alsina,acusat per maltractament animal

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
L'Audiència de Lleida confirma l'absolució de Josep Alsina
Autor: ACN
La Sala ha desestimat el recurs presentat per les entitats ecologistes Ipcena i Futur Animal que, entre d'altres, denunciaven la falta d'imparcialitat de la titular del jutjat penal 3 de Lleida que va absoldre el regidor després del judici que va tenir lloc el 19 d'octubre de 2015. Els ecologistes al·legaven que aquell dia la jutgessa va manifestar durant el decurs del judici la seva por als gossos. L'Audiència, però, ha desestimat el recurs perquè entén que aquestes expressions 'no comprometen la seva imparcialitat i no li impedeixen actuar amb el rigor professional necessari'. Tant la fiscalia com l'acusació particular demanaven un any de presó per a Alsina i tres anys d'inhabilitació per un delicte de maltractament animal. La defensa en demanava l'absolució.
 
La sentència emesa pel jutjat penal 3 de Lleida, confirmada ara per l'Audiència de Lleida, recull que la intenció de l'acusat no era maltractar l'animal sinó vetllar per la seguretat dels veïns. Alsina va reconèixer al judici que va disparar tres trets a l'animal amb la intenció de matar-lo. El tinent d'alcalde va declarar que 'no volia que patís però era l'única solució'. 

    Home page | Realització: cdnet