versió per imprimir

Exposició Śigaŕa Segarra. Cruïlla entre Ibèria i Hispània

Acte

<< Tornar   divendres 22 abril 2016    Autor: Cultura Igualada
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
cartell Exposició Segarra Sigara
Autor: Cultura Igualada

cartell Exposició ?iga?a Segarra. Cruïlla entre Ibèria i Hispània
Autor: Cultura Igualada
Del 22 d'abril al 3 de juliol de 2016 es presenta l'exposició ' Śigaŕa Segarra. Cruïlla entre Ibèria i Hispània' a la sala d'exposicions temporal del Museu de la Pell d'Igualada.

Descobrim els tresors amagats de les excavacions d'un dels enclavaments ibers i romans més importants. Una exposició dedicada a les troballes arqueològiques dels Prats de Rei.

La inauguració serà el dia 22 d'abril a les 7 de tarda. La producció i organització d'aquesta exposició és a càrrec del Museu de la Pell i Comarcal l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada

Aquest projecte s’està realitzant des del Museu que pertany al departament de Promoció cultural de l’Ajuntament d’Igualada amb l’assessorament de la Universitat de Lleida, responsable de les darreres campanyes d’excavació i la recerca que s’hi porta a terme, i amb la col•laboració de l’Ajuntament dels Prats de Rei i l’Agrupació Cultural Sigarra.

A més, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona-Xarxa de Municipis i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En l’exposició també s’exhibiran peces cedides temporalment pel Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) i el Museu Comarcal de Cervera.

HORARI DEL MUSEU:
Entrada gratuïta.
Dimarts i dimecres: 11 a 14h
Dijous i divendres: 11 a 14h i de 16 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius: 11 a 14h


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet