versió per imprimir

9a caminada popular Coneix Calonge

Acte

<< Tornar   diumenge 5 juny 2016 Calonge de Segarra    Autor: editor El proper diumenge 5 de juny, ruta del Soler – Santa Magdalena de la Vall – Cal Gilet

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
cartell 9a caminada popular Coneix Calonge
Autor: aj Calonge
El proper diumenge 5 de juny tindrà lloc la 9a edició de la caminada popular Coneix Calonge. Enguany, la caminada tindrà la sortida i arribada al poble del Soler i seguirà la ruta del Soler – Santa Magdalena de la Vall – Cal Gilet. L’itinerari té un recorregut d’uns 11 km. i es preveu que es pugui realitzar en unes 4 hores, incloent-hi el temps d’esmorzar.

La sortida serà a les 9 del matí a la plaça del poble del Soler. El lliurament dels tiquets de l’esmorzar serà entre les 7.45 h i les 8.45 h del matí del mateix dia a la plaça del poble del Soler. Tant l’esmorzar com l’avituallament són gratuïts per als inscrits. La inscripció a la caminada és obligatòria i gratuïta, i el termini finalitza el dijous 2 de juny. Per a inscriure-us truqueu a l’Ajuntament de Calonge de Segarra, al telèfon 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h) o bé envieu un correu electrònic a l’adreça:calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. S’admetrà un màxim de 300 participants per rigorós ordre d’inscripció.
Adjunts:  Caminada-coneixem-calonge-2016.pdf    Home page | Realització: cdnet