versió per imprimir

CiU impulsa el ple extraordinari sobre incendis per avençar-se a les crí­tiques de l'oposició

Noticia

<< Tornar   dimecres 29 juliol 1998 Torà    Autor: editor
La coalició decideix prendre la iniciativa a la vista que el ple extraordinari podia prosperar donada l'actitud inflexible del PP favorable a una sessió monogràfica de la cambra.

La Diputació permanent del Parlament de Catalunya aprovà ahir per unanimitat la celebració d'un ple extraordinari els propers dies 4 i 5 d'agost en el que els consellers de Governació, Xavier Pomés, i d'Agricultura, Francesc Xavier Marimon, rendiran comptes de la seva actuació en el gran incendi del Bages i el Solsonès i intentaran buscar un acord sobre prevenció i extinció.

La proposta formal per convocar aquest ple el signaren CiU i PSC, però la decisió del partit del govern es va prendre dilluns a la nit en una reunió entre Jordi Pujol, el conseller de presidència, Xavier Trias, els consellers afectats i el diputat portaveu Ramon Camps. CiU optà per prendre l'iniciativa i passar a l'atac en constatar la posició inamovible del grup popular al parlament. A la diputació permanent, CiU no té majoria absoluta i la decisió del PP podia inclinar la balança en favor de l'oposició.
Font: La Vanguardia

    Home page | Realització: cdnet