versió per imprimir

Exposició Col·leccionant passions. Enric Farràs

Acte

<< Tornar   dijous, 22 de Setembre de 2016 Cervera    Autor: somsegarra
Cliqueu a les imatges per ampliar-les
cartell Exposició Col·leccionant passions. Enric Farràs
Autor: Museu Comarcal de Cervera
Des del 22 de setembre fins al 6 de novembre el museu de Cervera presenta l'exposició 'Col·leccionant passions. Enric Farràs i els records d’una vida a pagès'.

Col·leccionant passions és un programa cooperatiu entre diverses antenes de l’observatori del Patrimoni Immaterial i Etnològic de Catalunya per tal d’incentivar el contacte entre el museu i els col·leccionistes i les col·leccions etnològiques d’interès per al territori. Volem conèixer els fons que custodien i la tasca de documentació i conservació que, molts d’aquests col·leccionistes, han fet al llarg dels anys, però, també, la història de vida que s’amaga darrera aquestes col·leccions.

El projecte s'inicia amb Enric Farràs, actual propietari del Restaurant Gran Cafè, i la seva passió per tot allò que connecta amb la seva infantesa vivint a pagès. Les feines del camp, les eines agrícoles i els estris domèstics que, anys enrere, trobàvem en totes les cases, estan representades en una col·lecció que ens mostra, també, una manera molt pròpia i personal d’entendre el col·leccionisme. A aquesta imatge 'retinguda' d’un passat rural no massa llunyà, s’hi afegeix un tast sobre un establiment emblemàtic de Cervera: l’antic Hotel Espanya.


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet