versió per imprimir

Llista d'admesos i exclosos en el procés de selecció per a la Contractació en pràctiques d’un Tècnic/a superior en Educació Infantil per a la llar d’infants municipal El Jardí

Noticia

<< Tornar   diumenge, 26 de Novembre de 2017    Autor: AjTora S’obre un termini fins dilluns 27 de novembre a les 12h per poder esmenar els defectes que hagin causat la seva exclusió o els que s’hagin produït per error o omissió

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
contractació en pràctiques d’un Tècnic/a superior en Educació Infantil per a la llar d’infants municipal El Jardí
Autor: AjTora
El dia 17/11/ 2017, mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 130/2017, es va aprovar les bases específiques que han de regir el procés de selecció per a la contractació en pràctiques d’un Tècnic/a superior en Educació Infantil per a la llar d’infants municipal “El Jardí” de Torà dins del programa de Garantia Juvenil, convocatòria 2017 i la convocatòria del corresponent procés selectiu.

Una vegada finalitzat el termini de presentació d'instàncies , s'emet la llista d ’admesos i exclosos d'acord amb l'establert en el punt sisè de les bases específiques.

S’obre un termini fins dilluns 27 de novembre a les 12h per poder esmenar els defectes que hagin causat la seva exclusió o els que s’hagin produït per error o omissió.

Adjunts:  Edicte_131_2017.pdf    Home page | Realització: cdnet