versió per imprimir

Nou portal Som Segarra Turisme

Noticia

<< Tornar   dijous, 20 de Desembre de 2018    Autor: somsegarra Apostant pel turisme

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
La presentació d'un recurs turístic a Som Segarra Turisme mostra la geolocalització
Autor: somsegarra

Nou portal Som Segarra Turisme
Autor: somsegarra

Recursos d'una categoria Som Segarra Turisme
Autor: somsegarra

Poblacions i zones a Som Segarra Turisme
Autor: somsegarra

La secció natura del portal Som Segarra Turisme permet navegar per poblacions o tipus d'activitat
Autor: somsegarra

L'usuari pot confeccionar el seu pla de viatge a Som Segarra Turisme
Autor: somsegarra

Les rutes permeten descarregar els tracks a Som Segarra Turisme
Autor: somsegarra

Nou portal Som Segarra Turisme també ofereix diferents tipus de rutes
Autor: somsegarra

Navegació per tipus de recursos presents a una població Som Segarra Turisme
Autor: somsegarra
Us presentem el nou portal de Som Segarra Turisme, una idea que veníem desenvolupant des de fa temps, des del mateix naixement de la web Som Segarra, i que vol abastar el conjunt ampli de territoris i pobles que conformen l’altiplà segarrenc, agrupats en cinc zones Alta Segarra, Baixa Segarra, Els Comalats, Ribera del Sió, Vall d'Ondara i Vall del Llobregós.

Parteix del concepte ‘pensar en el visitant’ i presenta informació àmplia dels recursos turístics de les diferents poblacions de la zona, posant èmfasi en el patrimoni tant cultural com natural. Els aspectes com els serveis d'allotjament i restauració es deixen per a més endavant, en funció de l’interès dels propietaris.

Els continguts es presenten de formà àgil i centralitzada per llocs, permetent un accés ràpid a l’oferta disponible en cadascuna de les poblacions ( què veure, rutes i zones de descans). Actualment presenta més de 800 recursos turístics de 111 poblacions. Tot el contingut està georeferenciat, la qual cosa possibilita al visitant saber com arribar-hi de forma ràpida. L’apartat de natura mostra les rutes presents a la zona en les seves modalitats de caminades familiars, senderisme, btt i paratges, i s’acompanyen de l’opció de poder descarregar els punts que la composen (tracks) per a lectors GPS.

Els recursos estan interrelacionats per categories i d’aquesta forma ajuden a trobar els similars presents a la zona. Entre els aspectes a destacar per al visitant hi ha l’opció de confeccionar el seu pla de viatge personalitzat i també poder valorar-los. La web també té molt present el paper del visitant com a divulgador i prescriptor i permet que aquest pugui compartir qualsevol dels continguts a les xarxes amb els seus amics.

L’interès està focalitzat en potenciar el turisme també a l’exterior, disponible en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès. El portal, optimitzat per al posicionament en cercadors, és de tipus ‘responsive’ amb visualització adaptada a qualsevol dispositiu, sigui ordinador o mitjançant smartphones (iPhone i Android). També utilitza servidor segur.

El portal va començar a funcionar en període de proves el passat estiu.


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet