versió per imprimir

Tancament de les pàgines personals de Google+

Noticia

<< Tornar   divendres, 1 de Febrer de 2019    Autor: editor Es produirà el proper 2 d’abril, per motius relacionats amb errors de seguretat

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Amb el tancament de Google aquest perfil desapareixerà
Autor: editor
Google anuncia el tancament de la plataforma Google+ per motius relacionats amb errors de seguretat que afecten les dades personals dels usuaris.

La xarxa social llançada al mercat l’any 2011 i disponible per tots els usuaris, es convertirà en un producte corporatiu per a empreses, oferint noves funcionalitats i tancant la versió pels usuaris abans del previst, concretament l’abril de 2019.

El tancament es realitza per poder protegir les dades dels usuaris, ja que 52,5 milions de dades van quedar exposades a desenvolupadors a causa d’un error, oferint noms, adreces de correu electrònic, edat i professió. A més, permetia que les aplicacions poguessin accedir a perfils d’usuaris els quals no els tenien configurats com a públics, va confirmar el vicepresident d’enginyeria de Google, Ben Smith.

Torà on-line hi tenia un compte, des de fa temps, però amb poca activitat donat el poc interès dels usuaris per aquesta xarxa.
Font: Google   + info (enllaç extern)

    Home page | Realització: cdnet