versió per imprimir

Susanna Batalla guanya el 14è Premi Literari 7lletres

Noticia

<< Tornar   dilluns, 8 de Juliol de 2019 Cervera    Autor: somsegarra En l'edició d'enguany, s’han presentat 27 originals. Pagès Editors editarà l'obra

Cliqueu a les imatges per ampliar-les
Susanna Batalla guanya el 14è Premi Literari 7lletres
Autor: 7lletres
L’escriptora barcelonina Susanna Batalla ha estat la guanyadora de la 14a edició del Premi 7lletres amb 'Com ho sabeu vosaltres que sou vius?'.

L’acte de lliurament de premi, dotat amb 7.000 euros i l’edició de l’obra per part de Pagès Editors, ha tingut lloc el divendres 5 de juliol a l’antiga església de Sant Domènec de Cervera. El motiu de fer-ho a Cervera, a més de què la Paeria és una de les entitats organitzadores del premi 7lletres, és que la ciutat ostenta la Capitalitat de la Cultura Catalana 2019.

Segons el jurat, es tracta d’un recull de set contes 'originals, reflexius i molt humans' que tracten sobre la vida, la mort, l’amor i el desamor des de personatges, espais i temps molt variats.

Susanna Batalla és barcelonina. Llicenciada en Comunicació Audiovisual, col·laboradora de l’Ateneu Barcelonès, a més d’escriptora és guionista de documentals i d’obra de ficció. També té experiència en la producció cinematogràfica. Entre els premis que ha guanyat, en destaquem el Miquel Arimany de prosa (2016).

En l’edició d’enguany, la catorzena, s’ha rebut un total de 27 obres. L’alta participació ha requerit la col·laboració d’un comitè de lectura que ha fet una primera selecció de les obres presentades que passen al jurat. En la present edició han estat seleccionats 10 originals. El jurat ha estat format per Anna Sáez, Emili Bayo, Xavier Vidal, Ramon Badia i Eloi Planes.

L’acte de lliurament del premi s’ha completat amb l’espectacle de dansa 'Balla’m un llibre', basat en l’obra 'Si són roses, floriran', de Manuel de Pedrolo. 7lletres. El premi literari i més coses, és una iniciativa del Consell Comarcal de la Segarra, de la Paeria de Cervera i de la Fundació Manuel de Pedrolo.


Compartit per somsegarra.cat

    Home page | Realització: cdnet